Text Size

torhout

Ledenvergadering van zaterdag 17 februari 2018: Ledverlichting in de praktijk + Het financiële aspect van het aquariumhouden door André De Jonghe

André gaat deze ledenvergadering onderverdelen in twee delen. Er wordt gestart met hoe wij ledverlichting kunnen toepassen boven onze aquaria. Een tijdje geleden hebben wij al een voorstelling gekregen over deze nieuwe verlichtingstrend. In deze lezing werd ons duidelijk wat ledverlichting eigenlijk is en wat het betekent voor onze aquaria. Deze voordracht was eerder gebaseerd op theoretische kennis.

André gaat het meer hebben over het toepassen in de praktijk. Zelf heeft hij een lichtkap samengesteld, volledig uitgerust met ledverlichting. Ik heb het aquarium gezien en moet zeggen dat zijn project zeer geslaagd is.

Na de pauze gaat hij het over iets gans anders hebben en zal hij het financieel kaartje voor het verantwoord aquariumhouden eens bovenhalen. Wat kunnen wij spenderen en wat zijn de mogelijkheden. Parameters als grootte van het aquarium, de technische uitrusting en het soort aquarium spelen hier uiteraard een grote rol in.

Wees ervan overtuigd dat het een leerrijke en informatieve avond gaat worden!

Bezoek blog

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden