Text Size

torhout

Ledenvergadering 19 januari 2019: Doe-vergadering met Philippe Van Overmeire

Wij vallen deze keer direct met de deur in huis… het wordt geen avond om te luisteren naar een lezing over vissen, planten of dergelijke, maar we steken onze handen uit de mouwen om zelf toe te passen wat er zoal aan technieken komt kijken bij het optimaal opstarten van een aquarium. Wij kunnen het ons gemakkelijk maken door een kant- en klare aquarium aan te kopen. Dan hoeven wij er enkel voor te zorgen dat het aquarium een juiste plaats krijgt in onze leefruimte. Maar als aquariumliefhebber moet het toch een uitdaging zijn om zelf iets te ontwerpen en zo je aquarium in te richten zoals het hoort, aangepast aan de noden van je vis- en/of plantenbestand?!
Van deze ledenvergadering maken wij dus gebruik om de vele facetten van het aquariumhouden toe te lichten. Wat kan er zoal aan bod komen? Glassnijden, achterwanden maken, verlichting plaatsen, techniek wegwerken en nog veel meer.
Hopend dat de aanwezigen na deze vergadering een klaardere kijk gaan hebben op deze verschillende onderwerpen, rekenen wij op een talrijke opkomst!
Oja…en wij willen nadien niets meer horen van lekkende aquaria of andere technische problemen he! ;-)

Bezoek blog

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden