Text Size

Ledenvergadering van vrijdag 03 mei 2019: S.O.S. reptiel – Mario Goes

Doorgaans besteden wij veel aandacht aan al wat met vissen te maken heeft. We zijn dan ook een aquariumvereniging, nietwaar! Wij zouden bijna vergeten dat de letter T in B.B.A.T. staat voor “Terraria”. Daarom hebben wij eraan gedacht iemand uit te nodigen die ons wat meer over die tak van de hobby kan vertellen, nl. dhr. Mario Goes, bestuurslid van de vzw "S.O.S. Reptiel"
De naam van deze vzw komt misschien een beetje raar over, omdat deze laat vermoeden dat het met deze dierensoorten niet zo goed zou gaan. S.O.S. Reptiel is echter een vereniging die zich op onbaatzuchtige wijze bezighoudt met de opvang van tal van koudbloedigen. In 2010 startte de vereniging noodgedwongen met de opvang van terrariumdieren. Het huidig bestuur bestaat uit 8 enthousiaste reptielenkenners, die samen met enkele vrijwilligers deze dierensoorten een warm hart toedragen en zo het Belgische Reptile Research Center in stand houden.
Aan Mario hebben wij gevraagd om het wat meer te hebben over amfibieën, die ons meer interesseren dan bvb slangen, zonder afbreuk te willen doen aan deze laatsten natuurlijk.
Door deze lezing hopen wij om ook ons steentje bij te dragen om deze dierensoorten een verantwoord onderkomen te bezorgen.
Deze lezing over het redden van terrariumdieren zal volledig anders zijn dan wat wij gewoon zijn, maar aangezien we brede natuurliefhebbers zijn, zal het topic ons zeker aanzetten om te komen luisteren naar wat Mario ons te vertellen heeft.

Bezoek blog

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden