Text Size

Ledenvergadering van zaterdag 15 juni 2019 Quiz

Vooraleer jullie op reis vertrekken of gaan genieten van een welverdiende vakantie, willen wij jullie hersenen toch eerst pijnigen door ze te bestoken met een aantal vragen die zowel een aquaristisch of meer werelds karakter kunnen hebben. Een praktische proef zal waarschijnlijk ook niet ontbreken.
Onze jeugd moet door een examenperiode heen, waarom zouden wij dat ook niet doen? Daar waar de studenten onder druk komen te staan, omdat hun latere loopbaan kan afhangen van het al dan niet slagen voor een examen, hebben wij het geluk dat deze quizavond enkel bedoeld is om er een gezellige en amusante avond van te maken.
Iedereen krijgt een prijsje als waardering voor hun deelname. De "quizmasters" zullen de vragen zodanig opstellen dat iedereen kan meedoen. Het concept blijft als de eerdere ingerichte quizavonden: wij verdelen ons in groepen van 3, die samen hopen een goed antwoord te geven op de verschillende vragen. Een deel aquaristiek mag niet ontbreken maar ook andere onderwerpen zoals muziek, sport en actualiteit komen aan bod.
Hoe meer deelnemers er zijn, hoe meer plezier er zal gemaakt worden. Eneu...DEELNEMEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN :-)

 

Bezoek blog

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden