Text Size

Ledenvergadering van vrijdag 06 september 2019: Op reis naar Amerika: deel 2 door Dirk Van Damme

Hopelijk heeft iedereen van jullie een prettige vakantie achter de rug!
Om in de “mood” te blijven, luiden wij het nieuwe aquaristisch jaar in met een voordracht die ons via een reisverhaal naar het Amerikaanse continent brengt. Dhr. Dirk Van Damme zal ons zijn ervaringen van deze reis vertellen.
Door de verscheidenheid van de onderwerpen heeft Dirk deze uitgesplitst in 2 delen. Eerder dit jaar bracht hij ons deel 1, nu komt deel 2 aan bod. De meesten onder ons kiezen wellicht een reisbestemming gebaseerd op louter vakantie met de bedoeling om de bezienswaardigheden van het betreffende land te bezoeken. Dirk en enkele van zijn vrienden hebben echter hun stoute schoenen (laarzen) aangetrokken om in de plaatselijke rivieren op zoek te gaan naar vissen in hun natuurlijk milieu zoals wij die kennen in onze aquaria.
Via de literatuur en andere kanalen kunnen wij al veel te weten komen over onze visjes, maar door ze in levende lijve te gaan bekijken kunnen wij een beter oordeel vellen over hun leefmilieu.
Dirk zal ons in geuren en kleuren uitleggen wat hij zoal heeft kunnen ontdekken.
Als jullie niet naar deze ledenvergadering komen, zullen jullie zelf het vliegtuig moeten nemen om op zoek te gaan naar deze schoonheden!

Bezoek blog

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden