Text Size

Ledenvergadering van vrijdag 20 september 2019: Bakbespreking

Dit jaar stellen wij onze deuren terug open voor het publiek en dit van vrijdag 20 september tot en met zondag 22 september 2019 en dan nog eens op 5 en 6 oktober. Het is de bedoeling om onze club “in the picture” te zetten bij een breed publiek. We hopen nl. dat we door onze activiteitenkalender voor te stellen, kunnen wij proberen om onze vereniging aan te prijzen. We denken vooral aan een jonger publiek, dit met alle respect voor leden en niet-leden van een oudere generatie. Elke vereniging of club moet tijdig denken aan verjonging.
Net zoals in de voetbalwereld is een elftal gebaseerd op enkele ervaren en enkele jonge spelers. Dat geldt voor alle structuren in onze maatschappij, dus beogen wij dat ook.
Waar wij het vanavond over gaan hebben, is een bespreking van de dor onze leden ingerichte aquaria die opgesteld staan in ons clublokaal.
Ja, jullie lezen het goed: de opgestelde vivaria zijn opgesteld door onze leden zelf en ditmaal niet door de bestuursleden (uitzonderingen bevestigen de regel).
Ieder die een aquarium heeft opgesteld geeft wat uitleg over het waarom hij of zij het aquarium op een dusdanige manier heeft ingericht en welke vissen in zijn vivarium rondzwemmen.
Vergaderingen via bakbesprekingen gaan over het algemeen gepaard met vraag en antwoord, wat leidt tot een actieve vergadering.
Hopelijk zal iedereen er een leerzame avond aan over houden!

Bezoek blog

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden