Text Size

Ledenvergadering vrijdag 06 december 2019: Reis rond de wereld in 80 dagen - Kris Tielemans

Pas op! De titel heb ik vrijblijvend zelf gekozen. Het betreft echter een nog nooit gezien reisverhaal… Het wordt “echt” een specialleke deze avond.
De laatste maand van het jaar laten wij de teugels eens los en besteden wij de beide ledenvergaderingen aan lezingen die, niet zoals gewoonlijk gaan over de systematiek van vissen, het inrichten van een aquarium of een praatvergadering, maar de vergadering van deze avond is wel een heel uitzonderlijke.
Via Wilfried Van der Elst, een oude bekende van onze club, kwam ik te weten dat ene Kris Tielemans een reisverslag in petto heeft die alle andere reisverslagen overtreft. Wilfried heeft de avond die hij heeft bijgewoond zodanig genoten dat hij andere reisverslagen vergelijkt met uitstapjes naar Bobbejaanland. Dit reisverslag is zeer onderhoudend, zeer spannend en doorspekt met heel veel humor. Kris is dan ook een geweldige verteller.
Vraag een nachtvergunning aan jullie echtgenoot of echtgenote, want het wordt een lange avond, waar je vervelen er niet bij zal horen. De ene anekdote wordt opgevolgd door een andere, vaak nog straffer.
Voor diegenen die eens iets anders willen, kom zeker zien. Het is de moeite waard!

Bezoek blog

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden