Text Size

Ledenvergadering van vrijdag 03 januari 2020 om 20 u: Nieuwjaarsreceptie

Op velerlei vlakken zal 2020 een jaar worden met heel veel op til staande veranderingen, zowel op politiek vlak als in onze samenleving. Ook binnen onze verenigingen zijn er belangrijke beslissingen en wijzigingen in het verschiet. Denken wij maar aan de plannen van WoninGent om het gebouw waar onze club deel van uitmaakt, in de loop van volgende jaren af te breken en wij dus op zoek moeten gaan naar een andere locatie (alle ideeën zijn welkom). Doe mee aan de huizenjacht en laat ons iets weten als er iets in aanmerking komt!
Ook is het de bedoeling om wat vernieuwing te brengen in de programmering van onze ledenvergaderingen. In het volgend najaar voorzien wij wat andere ledenvergaderingen dan wij gewoon zullen zijn.
Redenen genoeg om 2020 in te luiden met een natje en een droogje. Gewoontegetrouw maken wij van deze gelegenheid gebruik om onze bekende “vinpins” uit te reiken aan leden die jarenlang trouw zijn gebleven aan onze club.
Iedereen weet dat door toedoen van onze enthousiaste vrouwen, de hapjes op gebied van kwaliteit en variëteit niet te versmaden zijn.
Met andere woorden… kom naar deze nieuwjaarsreceptie!

Bezoek blog

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden