Text Size

Ledenvergadering van zaterdag 15 februari 2020: Praatvergadering

Het is al een tijdje geleden dat wij onze leden hebben laten praten op onze ledenvergaderingen. Daarom is het hoog tijd dat wij hier iets aan doen.
Meestal luisteren wij naar een spreker die zijn verhaaltje komt doen over bepaalde vissoorten, planten, terrariumdieren en/of techniek. Op deze vergadering gaan wij interactief zelf spreken over verschillende onderwerpen.
Onder het toeziend oog van één of meerdere moderatoren, kunnen verschillende vragen gesteld en uiteraard beantwoord worden door hetzij de leden zelf, hetzij door de betreffende moderatoren. Iedereen die van plan is deze vergadering bij te wonen kan zich op voorhand wapenen met de vragen die hij wil stellen, zodanig dat deze vergadering toch wat structureel kan verlopen. Er zijn geen stomme vragen, enkel domme antwoorden.
Wie weet dat er zoveel vragen worden gesteld dat wij deze vergadering moeten uitsplitsen en delen met bv. een tweede praatvergadering in de loop van het jaar.
Ik hoop het van harte! Deze vergadering kan enkel slagen door jullie medewerking.
Zijn het enkel de moderatoren die het woord voeren vervallen wij in het oude stramien van een, met alle respect, een klassieke vergadering.
Doe ons verbazen!

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden