Text Size

Ledenvergadering van zaterdag 18 april 2020: GEANNULEERD

Wij verlaten even de tropische vissenwereld en nestelen ons ditmaal heel dicht bij ons, meer bepaald aan de Oosterschelde. Wij weten het vaak niet, maar wij moeten er toch van uitgaan dat er ook heel wat leeft en heerst in dit koud water biotoop. Ik denk en ben er trouwens van overtuigd, dat wij tijdens deze lezing heel wat meer gaan te weten komen en zelfs versteld zullen staan van wat voor leven er in dit deel van de Schelde voorkomt.

Dhr. Thomas Van Puymbroeck, die in wezen een natuurfotograaf is, zal ons deze avond vergasten op een voordracht om u tegen te zeggen! Onnodig te schrijven dat deze lezing zal gepaard gaan met prachtige beelden van het onderwaterlandschap in de Oosterschelde.

Als wij spreken over de Ooster- en/of de Westerschelde denken wij onmiddellijk aan de overheerlijke mosselen en gaan wij de culinaire toer op. Nu bekijken wij eens de Oosterschelde uit een gans ander oogpunt.

De onderwaterfauna is wellicht niet zoals het grootbarrièrerif in Australië, maar toch is het een heel interessant biotoop om er een voordracht aan te wijden.

Wie weet zijn er liefhebbers die na het zien van deze beelden goesting krijgen om eens een koud-zeewateraquarium op te starten!

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden