Text Size

Ledenvergadering van 18 december 2021

Praatvergadering

Dit is de laatste vergadering van het jaar 2021.Normaliter houden wij het een beetje nostalgisch en bieden wij een overzicht van wat er zoal in 2021 werd georganiseerd, maar door dat verdomde C-virus vielen er veel activiteiten en samenkomsten weg of werden ze uitgesteld.
Gelukkig hebben wij door toedoen van enkele zeer goede medewerkers, ons lokaal opnieuw kunnen openstellen en kunnen momenteel alle activiteiten terug doorgang vinden. Nogmaals dank aan iedereen die hieraan heeft medegewerkt!
In de plaats dus van de gebruikelijke nostalgie, houden wij het ditmaal op een praatvergadering waar alles aan bod kan komen. Het gezegde ”Er zijn geen domme vragen enkel dwaze antwoorden” is hier zeker van toepassing. Een moderator zal deze avond in goede banen proberen te leiden.
Om deze praatvergadering te doen slagen is het misschien interessant om te weten welke vragen en onderwerpen jullie behandeld willen zien. Dit kan je best doen door een sms-je of een mailtje te sturen naar Erik (0476 603803 // Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Een pb’tje via Facebook kan natuurlijk ook!
Vanzelfsprekend kunnen op de avond zelf nog vragen gesteld worden. Het zou trouwens leuk zijn dat de moderator niet op zijn eigen vragen moet antwoorden, dus hopen we dat het een actieve, leerrijke avond wordt.
Wees welkom!

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden