Text Size

Ledenvergadering van 16 april 2022 vanaf 15 u: Op jacht naar watervlooien

Dit wordt helemaal een “specialleke”. Het is geen traditionele ledenavond waar doorgaans, via een PowerPointpresentatie, bepaalde onderwerpen worden aangeboord, maar wel een combinatie van een praktische activiteit gekoppeld aan wat theorie.
Wat houdt dat in?
Het is de bedoeling om deze zaterdagnamiddag onze laarzen aan te trekken, gewapend met een visnet en een emmer, om op zoek te gaan naar watervlooien. Waar dit zal doorgaan laat ik nog in het midden. Via een nieuwsbrief zal dit later medegedeeld worden. Alles hangt een beetje af van de weersomstandigheden en ook, vooral, of er op dat moment wel watervlooien te vangen zijn.
Het is lang niet evident dat er dat moment te vangen zijn.
Na deze praktische ervaring is het onze bedoeling jullie te vergasten met boterhammen en beleg gepaard met een heerlijke tas koffie, frisdrank en/of andere dranken.
Na het “avondmaal” wordt een toepasselijke voorstelling gegeven via terug een PowerPointpresentatie over het voeren van vissen met levend voedsel.
Het is weer wat anders dan andere ledenavonden en hopen dat deze activiteit u allen
kan bekoren!
Om het een en het ander vlot te laten verlopen zouden wij graag uw deelname aan deze activiteit bevestigd willen zien tegen uiterlijk 10 april 2022.
Inschrijven kan bij één van de bestuursleden.

NieuwsbriefOntvang HTML?
catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Aanmelden