Met een lach, een traan en een kwinkslag wordt in de voordracht van deze avond: “Help, mijn man is aquariaan” ! het wel en wee vertolkt en uitgediept van 50 jaar aquaristiek bedrijven ten huize van de spreker Jos de Kraker.
Van een beginner die met vallen en opstaan de eerste beginselen van de aquariumhobby onder de knie probeert te krijgen op een kwart vierkante meter met veel smossen, hulp en goede raad tot de crack die op z’n top 100x zoveel onderwaterbiotopen onderhield en ze zelfs opzocht.
Z’n vrouw zag hij nog door een raam van het vliegtuig vrolijk lachen dacht hij of was het een grimas omdat zij nu meerdere weken alleen was en bij mocht springen om de bakken met vis te voeren, te verversen, te controleren op de temperatuur en of ze aten ? Gelukkig heeft hij ook 3 dochters maar of die allemaal in het viskot gaan bijspringen ?
Hoe het ook zij al deze leuke en fascinerende momenten van de aquariumhobby komen aan bod tijdens deze voordracht zodat er voor elkeen wat opgepikt kan worden.

Standaert.jpgIbus-2018-VOOR-DRUK.jpgWebdesign.jpgDebelec.jpgPoisson-dor.jpg
Hayo.jpgtPassantje.jpgProxy-Delhaize-2018.jpgDHondt.jpgBakkerij-Van-Huffel.jpgAquaValley.jpg