Het is met veel plezier en enthousiasme dat ik jullie wil uitnodigen voor een bijzondere avond vol verhalen en herinneringen. Op 2 februari zal Jan een voordracht geven met als titel: "Hoe ik met de hobby begon, en hoe het al die jaren gelopen heeft."

Deze avond zal een reis door de tijd zijn, waarin hij zijn persoonlijke ontdekkingsreis in zijn favoriete hobby met jullie zal delen. Van de allereerste vonk die zijn interesse aanwakkerde tot de hoogte- en dieptepunten die hij heeft ervaren, het wordt een avond vol onthullingen en reflecties.

Of je nu een doorgewinterde hobbyist bent of net begint aan jouw eigen avontuur, ik geloof dat we allemaal iets kunnen leren van elkaars ervaringen. Verwacht boeiende anekdotes, gedeelde passies en wellicht zelfs wat nuttige tips voor beginners.

Na de presentatie is er ruimte voor vragen en gesprek, zodat we samen in dialoog kunnen gaan over onze gedeelde liefde voor de aquaristiek.

Ik kijk ernaar uit om jullie te verwelkomen op deze bijzondere avond vol inspiratie en gezelligheid. Laten we samen herinneringen ophalen en nieuwe paden verkennen binnen onze geliefde hobby.

Poisson-dor.jpgDebelec.jpgIbus-2018-VOOR-DRUK.jpgWebdesign.jpgStandaert.jpg
Hayo.jpgAquaValley.jpgBakkerij-Van-Huffel.jpgtPassantje.jpgDHondt.jpgProxy-Delhaize-2018.jpg